ایمنی غذا نقش مؤثری در سلامت افراد جامعه دارد. انواع محصولات کشاورزی، بخش مهمی از غذا را تشکیل می دهد و در فرهنگ غذایی جامعه ایرانی جایگاه ویژهای دارد. از این رو، توجه به سلامت این محصولات حائز اهمیت است. تأمین غذای سالم از وظایف حاکمیتی بوده و در کشور ما مورد تأکید قرار گرفته است. در حال حاضر، قوانین متعدد و پراکندهای برای کنترل عوامل مؤثر بر فرآیند کشاورزی سالم از جمله آب، خاک، کود و سم به تصویب رسیده و سازمانهای مختلفی به عنوان مسئول اجرای این قوانین تعیین گردیده است؛ وضعیتی که به چالشهای عدیده در زمینۀ همکاری بینبخشی و پاسخگویی سازمانهای مسئول دامن میزند. به منظور ارتقای هرچه بیشتر سلامت محصولات کشاورزی، بهرهگیری از رویکردی کلنگر در شفافسازی و ادغام هرچه بیشتر قوانین و یکپارچهسازی مسئولیتها در یک سازمان متولی ضروری به نظر میرسد.
بازنشر اطلاعات | |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |