دوره 23، شماره 4 - ( زمستان 1399 )                   جلد 23 شماره 4 صفحات 384-379 | برگشت به فهرست نسخه ها

Mehrolhassani M H, rahimisadegh R. The Scenarios of supply and maintenance management of health care staff in Afzalipour Hospital in Kerman in the against Covid-19. Hakim 2020; 23 (4) : 1
URL: http://hakim.tums.ac.ir/article-1-2086-fa.html
مهرالحسنی محمدحسین، رحیمی صادق روحانه. سناریوهای مدیریت تامین و نگهداشت نیروی انسانی در بیمارستان افضلی پور کرمان در مبارزه با بیماری کووید 19 (مقاله کوتاه). تحقیقات نظام سلامت حکیم. 1399; 23 (4) :379-384

URL: http://hakim.tums.ac.ir/article-1-2086-fa.html

1- استاد، دکتری مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان،کرمان، ایران.
2- دانشجوی دکتری مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، مرکز تحقیقات مدیریت ارائه خدمات سلامت، پژوهشکده آینده‌پژوهی در سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان، کرمان، ایران. ، rhn.rahimi@gmail.com
تاریخ دریافت: 1400/03/10  تاریخ پذیرش: 1400/05/09

پاندمی کووید-19 شرایطی را به وجود آورد که مدیران می بایست در مدت زمان کوتاهی تصمیم بگیرند و چالش هایی را نیز  برای آنها ایجاد نمود. یکی از مهمترین چالش ها در این شرایط تامین نیروی انسانی بود. با افزایش شیوع کووید-19، تعداد بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ها افزایش یافت و بار کاری پرسنل چند برابر شد. کمبود وسایل استاندارد حفاطت شخصی و خستگی مداوم و فرسودگی کارکنان بخش درمان به دلیل حجم بالای کار منجر به کاهش سطح مصونیت و ایمنی آنها شد و تعداد زیادی از کارکنان بیمارستان ها به کووید-19 مبتلا شدند. هدف این مطالعه این است که سناریوها و راهکارهایی که برای مقابله با چالش تأمین و نگهداری کارکنان بخش درمان در طی کووید-19 در بیمارستان افضلی پور کرمان به کارگرفته شد، به عنوان تجربه در اختیار سایر مدیران مراکز درمانی و بیمارستانها قرار گیرد.
نوع مطالعه: سرمقاله | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1400/3/10 | پذیرش: 1399/10/10 | انتشار: 1399/10/10