جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای رحیمی صادق

شهرام آریافر، لیلا آگوش، خلیل کلوانی، روحانه رحیمی صادق،
دوره ۲۳، شماره ۳ - ( پاییز ۱۳۹۹ )
چکیده

مقدمه: مدیران و سیاستگذاران به ­دنبال روش ­هایی هستند که آنها را در اتخاذ بهترین تصمیم و انتخاب بهترین گزینه برای خرید تجهیزات پزشکی مانند الکتروشوک کمک کند. باتوجه به ­اینکه در شرایط عملی، تنها در نظر­ گرفتن یک معیار برای ارزیابی گزینههای تصمیم نمی ­تواند واقع ­بینانه باشد، روش ­های تصمیم ­گیری چند معیاره با ارزیابی گزینه ­های تصمیم بر اساس معیارهای متعدد و غالبا متعارض، از ­جمله روش­ هایی هستند که هر­ روز بر میزان و گستره­ استفاده از آنها در سازمان ­های مختلف از جمله بیمارستان­ ها افزوده می­شود.
روش کار: در این مطالعه برای تصمیم­ گیری درمورد خرید دستگاه الکتروشوک از روش­ های SAW,VIKOR و TOPSIS استفاده شد. با جستجو در مقالات علمی و با ­استفاده از روش دلفی معیارهایی به عنوان معیارهای موثر و مهم در تصمیم ­گیری برای خرید دستگاه الکتروشوک شناسایی و در ماتریس تصمیم ­گیری وارد شدند. ورودی دیگر ماتریس تصمیم­ گیری ۴ برند دستگاه الکتروشوک بودند که باتوجه به سایت IMED و با مشورت مسئول تجهیزات پزشکی بیمارستان انتخاب شدند. ماتریس اولیه تصمیم­ گیری با استفاده از نظرات خبرگان تکمیل شد و به ­عنوان ورودی روش ­های TOPSIS، SAW و VIKOR در نرم افزار اکسل وارد شد.
یافتهها: نتایج به­دست  ­آمده از هر ۳ مدل تصمیم­گیری VIKOR ، TOPSIS و SAW مشابهت داشته و یکدیگر را تایید کردند و نشان داد که بهترین برند برای خرید دستگاه الکتروشوک، برند B و نامناسبترین گزینه برای خرید در بیمارستان، برند A است.
نتیجهگیری: استفاده از رویکردهای تصمیم­ گیری چندمعیاره در دنیای رقابتی و پرهزینه امروز امری اجتناب­ناپذیر و موثر میباشد و استفاده از چندین روش تصمیم ­گیری با معیارهای مختلف و نیز تشابه نتایج به دست آمده، اعتبار نتایج را افزایش می ­دهد.
محمدحسین مهرالحسنی، روحانه رحیمی صادق،
دوره ۲۳، شماره ۴ - ( زمستان ۱۳۹۹ )
چکیده

تاریخ دریافت: ۱۴۰۰/۰۳/۱۰  تاریخ پذیرش: ۱۴۰۰/۰۵/۰۹

پاندمی کووید-۱۹ شرایطی را به وجود آورد که مدیران می بایست در مدت زمان کوتاهی تصمیم بگیرند و چالش هایی را نیز  برای آنها ایجاد نمود. یکی از مهمترین چالش ها در این شرایط تامین نیروی انسانی بود. با افزایش شیوع کووید-۱۹، تعداد بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ها افزایش یافت و بار کاری پرسنل چند برابر شد. کمبود وسایل استاندارد حفاطت شخصی و خستگی مداوم و فرسودگی کارکنان بخش درمان به دلیل حجم بالای کار منجر به کاهش سطح مصونیت و ایمنی آنها شد و تعداد زیادی از کارکنان بیمارستان ها به کووید-۱۹ مبتلا شدند. هدف این مطالعه این است که سناریوها و راهکارهایی که برای مقابله با چالش تأمین و نگهداری کارکنان بخش درمان در طی کووید-۱۹ در بیمارستان افضلی پور کرمان به کارگرفته شد، به عنوان تجربه در اختیار سایر مدیران مراکز درمانی و بیمارستانها قرار گیرد.

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه پژوهشی حکیم می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Hakim Journal

Designed & Developed by : Yektaweb