جلد -
جلد - صفحات 15-9
|
برگشت به فهرست نسخه ها
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
جزایری ابوالقاسم ، صادقی پور حمیدرضا ، عفت پناه محمد ، مهرداد رامین ، نظری نیا عبداله ، محسنی محمدجواد . آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی و آبمیوههای دست ساز (آب هویج و شیر نارگیل) در واحدهای صنفی قنادی و آبمیوه فروشی در تهران. تحقیقات نظام سلامت حکیم.
URL:
http://hakim.tums.ac.ir/article-1-187-fa.html
آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی و آبمیوههای دست ساز (آب هویج و شیر نارگیل) در واحدهای صنفی قنادی و آبمیوه فروشی در تهران
جزایری ابوالقاسم
*
،
صادقی پور حمیدرضا
،
عفت پناه محمد
،
مهرداد رامین
،
نظری نیا عبداله
،
محسنی محمدجواد
چکیده:
(572 مشاهده)
1: 111(1):1-1.
واژههای کلیدی:
بستنی
،
آب میوه
،
آلودگی میکروبی
،
تهران
نوع مطالعه:
پژوهشی
| موضوع مقاله:
عمومى
دریافت: 1385/6/15
ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
بازنشر اطلاعات
این مقاله تحت شرایط
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
قابل بازنشر است.